Fotoboek Activiteiten

Op het St. Jacobshofje en in de Gildekamer vinden diverse activiteiten plaats. Hieronder een foto-impressie van de gehouden activiteiten.

Open dag
Gidsendienst Zeeland

De Gidsendienst Zeeland geeft toeristische informatie en stelt arrangementen samen voor uitstapjes, sportieve programma’s, wandelingen, fiets- en natuurtochten, etc. De Gidsendienst heeft haar kantoor in het St. Jacobshofje, de voormalige vismarkt in de St. Domusstraat en verhuurt daar ook twee ruimtes: het plein voor barbecues, kleinschalige culturele activiteiten en kleinschalige (akoestische) feestjes. De Gildekamer wordt verhuurd voor vergaderingen, workshops en tentoonstellingen.

Ter gelegenheid van de opening werd er eind juli 2021 een open dag gehouden met daarbij kleinschalige activiteiten en de mogelijkheid het gebouw te bekijken.

Expositie Theo Voorzaat

Elke twee jaar exposeert de (internationaal) bekende kunstenaar Theo Voorzaat in het St. Jacobshofje. Zo ook in 2021. Prachtige werken van deze autodidact sierden tijdelijk de wanden van het Jacobshofje.

Workshops Paverpol

Op regelmatige basis worden workshops Paverpol in het Jacobshofje gegeven. Maak je eigen creatie voor in huis of de tuin. Gezellig creatief bezig zijn, ook leuk met vrienden, familie of collega’s. Doe mee en neem iets moois mee naar huis. Iedereen kan het, verbaas jezelf!

Kijk in de evenementenkalender voor meer informatie voor data en prijsinformatie.

Hoog bezoek!

Op 28 november 2021 ontvingen Sinterklaas en zijn Pieten lange stoeten kinderen op het Jacobshofje. Zelfs Ozosnel ontbrak niet in de feestvreugde! De Pieten waren druk met het inpakken en verzamelen van cadeautjes en Kiekeboepiet liet de kinderen schrikken door uit een doos te springen en hard kiekeboe te roepen! 

Verrassend Strand

Oliebollenwandeling